Botox


Wat is Botox?

Botox is een merknaam voor Botuline Toxine, dit is een eiwit dat wordt gemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Dit eiwit wordt sterk verdund en in kleine hoeveelheden geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor rimpels. Dit zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren wordt geblokkeerd waardoor de werking van de spier afneemt en stil komt te liggen. Ook kan Botox de werking van de zenuwen die zweetklieren prikkelen stilleggen, dit voorkomt dat de klieren zweet produceren.

Het resultaat van een botox behandeling is doorgaans na 14 dagen volledig zichtbaar en het effect houdt gemiddeld zo’n 4 tot 6 maanden aan. Voor een langdurig resultaat is het van belang om regelmatig een botox behandeling te laten plaatsnemen, dit komt doordat wanneer een patiënt stopt met botox behandelingen de spieren hun oude kracht weer terugkrijgen waardoor de rimpels weer zichtbaar worden. Bij LookLikeYou werken we met het botox merk Allergan.

Wat kun je behandelen met Botox:

– Fronsrimpels
– Voorhoofdslijnen
– Kraaienpootjes
– Overmatige transpiratie
– Spierspanningshoofdpijn
– Migraine

Voor informatie over onze prijslijst, klik hier.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”


 
 
De Behandeling

We beginnen altijd met een intakegesprek waarbij de wensen van de cliënt worden besproken. Verder wordt er een verdere uitleg over de producten gegeven en nemen we altijd rustig de tijd om alles uit te leggen en ook alle mogelijke bijwerkingen te bespreken.
Ná de behandeling plannen we vaak na een aantal weken een controle afspraak in. Tijdens deze afspraak wordt het resultaat geavaleerd en kijken we of zowel cliënt als wij, ook daadwerkelijk tevreden zijn.


Plan een gratis intake gesprek in!

Heeft u interesse neem dan contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”