Cellulite


Zo’n 98 procent van de Nederlandse vrouwen heeft last van cellulite (fase 1 t/m 4). Toch wordt dit vaak cellulitis genoemd, wat onjuist is. Cellulitis is namelijk een ontsteking in de huid en in het omliggende weefsel, terwijl we met cellulite de beruchte hobbels, bobbels en de putjes in benen en billen bedoelen (oftewel sinaasappelhuid). Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen.

Cellulite kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen hormonen er namelijk voor zorgen dat er cellulite ontstaat en dan vooral het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Ook kan erfelijke aanleg een rol spelen. Iemands levensstijl is een andere welbekende oorzaak, wanneer mensen te veel vet, zou en te weinig vitamines en vezels eten kan dit leiden tot cellulite. Een andere oorzaak is overgewicht, iemand hoeft niet per se overgewicht te hebben om last te hebben van cellulite maar toch verhoogt dit de kans op cellulite omdat het vetpercentage dan hoog ligt.

Bij LookLikeYou behandelen we cellulite met ONDA Coolwaves in combinatie met de MediDrainage. ONDA Coolwaves wordt internationaal erkent als de enige niet-invasie behandeling die werkt tegen cellulite. De Coolwaves richten zich namelijk effectief op het bindweefsel tussen de vetweefsel lobben in alle verschillende stadia (fase 1 t/m 4). De MediDrainage. zorgt ervoor dat de vetcellen op een versnelde en natuurlijke manier het lichaam verlaten. Onze arts zal samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan opstellen wat het beste bij de situatie en wensen van de cliënt past.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Neem vrijblijvend contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”