Wie zijn wijLookLikeYou is een Health & Beauty Clinic gevestigd in Volendam. Wij zijn gespecialiseerd in niet invasieve Body Contouring (anti cellulite, lokale vetophopingen en huidverstrakking)en Anti Aging. Professionele medische- en cosmetische behandelingen volgens de laatste ontwikkelingen in de markt en met de nieuwste apparatuur.

LookLikeYou biedt altijd een op maat gesneden behandelplan, waarbij resultaat voor staat. Aansprekende behandelingen, betaalbaar en met aansprekende resultaten. De wens en behoefte van de klant staat bij ons voorop en we nemen graag de tijd om daar naar te luisteren.

Onze Cosmetisch en anti aging specialist Dr. R.G. Iflé heeft meer dan 30 jaar ervaring en meerdere internationale opleidingen gevolgd. Dr. Iflé staat aan het hoofd van het behandelteam en bepaald samen met u wat het beste behandelplan is.


Waarom kiezen voor
LookLikeYou Health & Beauty Clinic?Persoonlijk

Wij van LookLikeYou staan voor een persoonlijke aanpak waarbij wij proberen om nauw in contact te blijven met de cliënt om op deze manier een goede relatie te creëren.

Ervaren

Onze arts heeft meer dan 40 jaar ervaring als huisarts en is veelzijdig in meerdere disciplines.

Deskundig

Onze arts heeft meerdere internationale opleidingen gevolgd en volgt voortdurend cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en beste technieken.

Innovatief

Bij LookLikeYou zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwing en innovatieve behandelingen. Zo zijn wij de eerste kliniek in Nederland die werkt met ONDA Coolwaves.


Neem vrijblijvend contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”