Peelings


Wanneer u last heeft van een onregelmatige structuur van uw huid, kan een medium of diepe peeling u een oplossing bieden. Bij een peeling worden de oppervlakkige lijntjes en verkleuringen op de huid verminderd. Een medium peeling geeft uw gezicht een verfrissend effect en is geschikt voor het gelaat, hals en handruggen. Bij een intensieve peeling gaat de huid zich van binnenuit zichtbaar vernieuwen en schilferen (vervellen). Dit zorgt voor een sterk verfrissend effect. De intensieve peeling is uitsluitend bedoeld voor het gezicht. Bij LookLikeYou gebruiken we de peelings van SKINTECH.

TCA Peeling

Bij deze medium peeling word er gebruik gemaakt van de stof trichloorazijnzuur (TCA). Deze stof ontdoet de celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en wordt afgestoten. De inwerkdiepte van de peeling zal ervoor zorgen dat de celdeling in de lederhuid gestimuleerd wordt. Het directe gevolg is da de huid zich gaat gedragen als een jongere huid waarbij er cel vernieuwing optreedt en de huid hierdoor zichtbaar egaler wordt, pigmentvlekken vermindert en de structuur van de huid verbetert.

Pixel Peel

De Pixel Peel is een combinatie van microneedling door middel van een zogenoemde dermaroller met heel veel kleine, fijne naaldjes en de TCA Peeling. De combinatie van de dermaroller en de peeling zorgt ervoor dat de peelingsvloeistof dieper de huid penetreert waardoor er een sneller en beter resultaat kan worden behaald. Voor een optimaal resultaat wordt de Pixel peel 2x uitgevoerd. De Pixel Peel is geschikt voor het behandelen van huidveroudering, zonschade , (acne) littekens, pigmentatie, grove poriestructuur of het opfrissen van de huid.

Easy Phen Very Light Peeling

De Easy Phen Very Light (EVPL) peeling is in tegenstelling tot de bovengenoemde peelings, een intensieve peeling. De EPVL peeling is een behandeling dat gericht is om de huidstructuur te verbeteren met daarbij een liftend/verstrakkend effect. Na de peeling zullen pigmentvlekjes verdwijnen, poriën fijner worden en de huid oogt strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De EPVL peeling behandelt de huid dieper dan de TCA en Pixel Peel en is uitsluitend geschikt voor het gezicht. Verder is de peeling geschikt voor lichte huidtypen (Huidtype 1 t/m 3). Bij een donkerder huidtype is het risico op pigmentvorming te groot. De EVPL peeling is geschikt voor het behandelen van huidveroudering, zonschade, oppervlakkige rimpels en hyperpigmentatie.

De Behandeling

We beginnen altijd met een intakegesprek waarbij de wensen van de cliënt worden besproken. Verder wordt er een verdere uitleg over de producten gegeven en nemen we altijd rustig de tijd om alles uit te leggen en ook alle mogelijke bijwerkingen te bespreken. Onze arts zal vervolgens in overeenstemming met de patiënt bepalen welke peeling er wordt gebruikt.
Ná de behandeling plannen we na een aantal weken een controle afspraak in. Tijdens deze afspraak wordt het resultaat geavaleerd en kijken we of zowel cliënt als wij, ook daadwerkelijk tevreden zijn.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”


Plan een gratis intake gesprek in!

´ Als je ouder wordt krijg je hier en daar rimpels en verslapt de huid dus ben ik voor informatie naar LookLikeYou gegaan. Mij is aangeraden door Dokter Iflé om een peeling te doen. Een peeling zorgt voor een nieuwe, frisse en jongere huid en verminderd kleine rimpels en geeft huidverstrakking. Tijdens het consult waar aandachtig de huid wordt geanalyseerd, bepaald Dr. Iflé welke peeling bij jouw huid past. Na een week onderga ik de behandeling. De peeling wordt zorgvuldig in laagjes op de huid gebracht en geeft een brandend gevoel. Dit is logisch want de huidlaag moet eraf. Een na de behandeling kreeg ik velletjes en ik moest de huid verzorgen met crèmes (die ik meekreeg). Na een paar dagen waren alle velletjes verdwenen zag ik al resultaat. Na vijf weken kreeg ik mijn 2e peeling en deze was iets heftiger dan de eerse. Maar het resultaat is nu geweldig. Ik heb weer een frisse, mooie en jongere huid.
Erg bedankt dokter Iflé! ‘.

Ilona Monsanto

‘ Omdat ik al jaren op Ibiza woon, was mijn huid verslechterd door de zon. Dus ben ik samen met een vriendin naar LookLikeYou in Volendam gegaan. Na een geweldig advies van Dr. Iflé heeft hij mij een peeling aangeraden. Samen met Ilona heb ik de peeling ondergaan. Het voelde tijdens de behandeling branderig aan, maar door de verkoeling die ik kreeg kon ik de behandeling prima aan. Na 5 weken raadde Dr. Iflé mij een 2e peeling aan, want hij wilde het beste resultaat voor mijn huid. Na een paar dagen kon ik mijn make-up weer op. Ik ben zeer tevreden en heb weer een huid zoals vroeger.

Maribelle

Heeft u interesse neem dan contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”