ONDA Coolwaves


Wat is ONDA Coolwaves?

ONDA is een nieuw revolutionair én uniek body contouring (figuurcorrectie) systeem dat gebruik maakt van Coolwaves™. Dit zijn speciaal ontwikkelde microgolven die gericht zijn op het permanent vernietigen van vetcellen. Naast het vernietigen van vetcellen stimuleren de microgolven ook de aanmaak van nieuw collageen. Dit zorgt ervoor dat de behandeling effectief kan worden ingezet tegen lokale vetophopingen, cellulite en een verslapte huid. Door het ingebouwde koelsysteem dat gepositioneerd zit in de handstukken, treden er geen beschadigingen op in de huid en wordt de behandeling als veilig/pijnloos ervaren.

De drie toepassingen van ONDA

CELLULITE – Coolwaves richten zich ook effectief op het bindweefstel tussen de vetweefsel lobben in alle stadia (fase 1 t/m 4) van cellulite.

LOKALE VETAFZETTINGEN – Coolwaves dringen diep door en vernietigen de wand van de (vet)cel . Het lysaat wordt vervolgens afgevoerd en stimuleert fysiologische metabolische processen.

HUIDVERSTRAKKING – Coolwaves induceren een onmiddellijke krimp van de collageenvezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter en steviger wordt.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Hoe werkt ONDA Coolwaves


 
Welk resultaat kan je verwachten van een ONDA Coolwaves behandeling?

Het is vooraf altijd lastig om een voorspelling te maken over het eindresultaat. Elk lichaam is uniek en reageert anders. Daarom is het van belang dat er voorafgaand aan de behandeling, eerst een intakegesprek wordt afgenomen waarbij onze arts eerst kijkt of de patiënt in aanmerking komt voor de behandeling. Wanneer de patiënt in aanmerking komt, worden de wensen van de patiënt besproken en stelt onze arts een persoonlijk behandelplan op wat het beste bij de wensen van de patiënt past. Bij dit persoonlijke behandelplan hoort ook een prijsopgave waarbij de prijs afhangt van het aantal zones dat wordt behandeld.
Na de behandeling kunt u gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten en is er geen hersteltijd nodig. Het blijft natuurlijk belangrijk om na de behandeling gezond te eten, bewegen en voldoende water te drinken. Dit zorgt ervoor dat het resultaat zichtbaar en langdurig aanblijft!

NA 21 DAGEN EN ÉÉN BEHANDELING

Cosmetic Praxis – Deutschland

NA 30 DAGEN EN ÉÉN BEHANDELING

Courtesy of Prof . Paolo Bonan M D and Federica Coli,
Florence– Italy

NA 45 DAGEN EN ÉÉN BEHANDELING

Courtesy of Prof . Paolo Bonan M D and Federica Coli,
Florence– Italy

De behandeling


Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s genomen en wordt de omtrek van het behandelgebied gemeten. Verder wordt de patiënt verzocht om hetzelfde ondergoed te dragen voor elke foto sessie om zo het resultaat zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Bij de start van de behandeling wordt de behandelde zone ingedeelde in meerdere zones van 15×15 cm en wordt er dunne vaselineolie op de huid gesmeerd waardoor het handstuk soepel en vlot over de behandelde zone kan bewegen. De tijd van de behandeling hangt af van het aantal zones dat wordt behandeld. Een zone van 15x15cm duurt gemiddeld zo’n 16 minuten.

Na de behandeling wordt de behandelde zone gemasseerd en wordt de patiënt direct erna in de lymfedrainage gelegd. De lymfedrainage zorgt ervoor dat de afvalstoffen (vetten) die vrijkomen bij een ONDA Coolwaves behandeling snel, eenvoudig en effectief via een natuurlijke weg (urine en zweet) uit het lichaam verdwijnt.

Na de behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten gewoon hervat worden. Mogelijk bijwerkingen zijn een licht jeukend of brandend gevoel maar zelfs deze lichte bijwerkingen komen bij onze patiënten nauwelijks voor.

‘Via mijn schoonzus kwam ik bij Dr. Iflé terecht van LookLikeYou, omdat ik altijd al een soort haat/liefde verhouding heb met m’n billen. Ik was tevreden met het volume maar niet met de stevigheid , structuur en de cellulite. Dr Iflé heeft mij 3 maal behandeld en bij elke behandeling zag ik verbetering. De cellulite werd minder, de huid werd steviger en ik verloor zelfs 4cm in omvang per been! De behandeling zelf is absoluut niet pijnlijk in tegenstelling tot andere behandelingen die ik in het verleden heb geprobeerd. Ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat en kan iedereen aanbevelen om het te proberen! ‘

Sarah Fischer

‘Na jaren van sporten, proteïne shakes en diëtisten had ik de hoop eigenlijk al wel laten varen om van die hatelijke ‘love handles‘ af te komen. Het maakte niet uit wat ik deed of (niet) at. Een operatie wilde ik niet aan, maar dat voelde wel als laatste red middel. Totdat er iemand mij op attendeerde dat er nieuwe behandelmogelijkheden waren en dat zelfs in Volendam bij LookLikeYou van Dr. Iflé! ONDA Coolwaves. Ik zette mijn eerste gedachte uit het hoofd dat dit weer “het zoveelste nieuwtje was” en heb een afspraak gemaakt met David Iflé. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Na de introductie en gegevens noteren gaan ze gelijk van start. De behandeling is nagenoeg pijnloos en áls je al iets voelt dan passen ze de sterkte van behandeling aan. Na de behandeling mag je dan in de speciale lymfe massage, de MediDrainage. Dit is serieus een aanrader. Het afgebroken vet wordt afgevoerd door het lymfesysteem en deze massage stimuleert dit nog beter, waardoor je sneller een nog mooier resultaat kunt behalen.Bij mij waren de uitkomsten echt verbluffend: Méér dan 8 cm omvang kwijt na drie behandelingen! En daarnaast voel ik me veel beter en energieker doordat ik tussendoor ook MediDrainage doe. Ik ben ontzettend blij met de resultaten en hoe mijn buik/love handles er nu uitzien. Een absolute aanrader voor iedereen met dergelijke problemen’.

Henny Pelk

FAQDe duur van de behandeling is afhankelijk van he aantal zones dat wordt behandeld. Een zone behandelen neemt ongeveer 16-20 minuten in beslag

Nieuwste technologie

ONDA Coolwaves is het eerste systeem ter wereld dat vetcellen vernietigd met speciaal ontwikkelde microgolven 2,45 GhZ.

Niet Invasief

Tijdens een ONDA Coolwaves behandeling wordt er niet gesneden of op andere manieren uw lichaam binnen gedrongen.

Geen hersteltijd

Na een ONDA Coolwaves behandeling hoeft u niet te herstellen, u kunt dus gelijk doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

Pijnloos

Door het ingebouwde koelingssysteem in de handstukken ervaart u geen pijn tijdens de behandeling.

Effectief

Er zijn 2-4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat per behandelgebied.


Neem vrijblijvend contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”