Fillers


Helaas wordt bij het ouder worden onze huid minder elastisch en verliest het haar volume. Het directe gevolg hiervan is dat er rimpels ontstaan en we er dus ouder uit zijn. Door middel van fillers kunnen we weer volume toevoegen aan de huid waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn en de huid er jonger uitziet.

Wat zijn Fillers?

Fillers zijn gemaakt op basis van hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof dat in de huid voorkomt. Naarmate men ouder wordt, neemt deze stof af in de huid waarna er rimpels ontstaan. Door middel van fillers wordt er weer hyaluronzuur teruggeven aan de huidt en leidt het tot een versteviging van de huid.

Het resultaat van een fillerbehandeling blijft ongeveer een jaar zitten. Het resultaat is vaak direct ná de behandeling zichtbaar. Het kan echter zo zijn dat er direct ná de behandeling een kleine zwelling optreedt, dit niet gevaarlijk en schadelijk en is vaak na enkele dagen weer verdwenen. Verder kan het een beetje blauw worden maar ook dit verdwijnt vaak na enkele dagen weer. Het spreekt voor zich dat wanneer u last heeft van lichte bijwerkingen, u altijd mag bellen als u zich zorgen maakt.

Wat kun je behandelen met Fillers:

– Jukbeenderen
– Wallen onder de ogen
– Lijntjes boven de bovenlip
– Afhangende mondhoeken
– Vollere lippen
– Liplijntje
– Kin rimpels/opvullen kin
– Neus/lippenplooi
– Wangen
– Correctie neusbrug

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

 

De Behandeling

We beginnen altijd met een intakegesprek waarbij de wensen van de cliënt worden besproken. Verder wordt er een verdere uitleg over de producten gegeven en nemen we altijd rustig de tijd om alles uit te leggen en ook alle mogelijke bijwerkingen te bespreken.
Ná de behandeling plannen we vaak na een aantal weken een controle afspraak in. Tijdens deze afspraak wordt het resultaat geavaleerd en kijken we of zowel cliënt als wij, ook daadwerkelijk tevreden zijn.


Plan een gratis intake gesprek in!

Heeft u interesse neem dan contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”