Hyperpigmentatie


Hyperpigmentatie is een veel voorkomende aandoening, waarbij overproductie van melanine – een natuurlijk pigment in de huid – plaatsvindt, waardoor donkere vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan. Hyperpigmentatie kan de kleur van de huid van mensen met iedere huidskleur aantasten, maar het komt vaker voor bij mensen met een donkere huid. Hyperpigmentatie komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor.

Er zijn vele redenen waarom iemand hyperpigmentatie kan ontwikkelen, zoals overmatige blootstelling aan UV-straling in zonlicht, erfelijke aanleg, leeftijd, hormonale invloeden, ontstekingen of letsel. Hyperpigmentatie kan verschillende aandoeningen met zich meebrengen, waarvan ouderdomsvlekken er één is.

Bij LookLikeYou behandelen we hyperpigmentatie met de peelings van SKINTECH. Hierbij wordt vaak de Pixel Peel of de Easy Phen Very Light Peeling gebruikt. Onze cosmetisch arts zal samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan opstellen wat het beste bij de situatie en wensen van de cliënt past.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Neem vrijblijvend contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”