Lipoedeem


Lipoedeem is een chronische en pijnlijke ziekte en betekent letterlijk vet- en vochtophoping. Het is officieel erkend waar tot de dag van vandaag nog geen goed werkend medicijn voor is uitgevonden. Bij lipoedeem is er sprake van een stoornis dat optreedt bij de aanmaak van vetweefsel. Ook is de afvoer van vocht via de lymfevaten niet optimaal. Het gevolg hiervan is dat er een ophoping van vet (lip) en vocht (oedeem) plaatsvindt.

In de meeste gevallen komt lipoedeem voor op de heupen, bovenbenen en knieën. Het meest kenmerkende voor lipoedeem zijn de dikke benen, die ook bij het afvallen niet dunner worden. Het komt vaak voor dat vrouwen helemaal geen dikke benen hebben, maar toch last hebben van lipoedeem. Soms komt het voor dat het vetweefsel zich rond de enkels of armen. Als lipoedeem niet op tijd wordt behandeld, leidt het vaak tot lymfeoedeem.

Bij LookLikeYou behandelen wij lip/lymfeoedeem met de MediDrainage. Dit is een lymfatische drainage dat het lymfesysteem optimaal laat functioneren. Onze patiënten merken na een sessie in de MediDrainage dat hun klachten omtrent oedeem flink verminderen en dat hun benen na een lange wandeling niet meer dik worden. Onze arts zal samen met de cliënt een persoonlijk behandelplan opstellen wat het beste bij de situatie en wensen van de cliënt past.

Heeft u interesse neem dan contact met mij op

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Neem vrijblijvend contact met mij opDR. R.G. (RUDY) IFLE
Cosmetisch arts en huisarts
Gespecialiseerd in anti aging.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”